Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens

Puur Kappers Epe en Gentlemen’s Barbiershop
2023/2024 wordt jouw kappersjaar kom werken en studeren bij ons

Is een kapsalon en barbiershop die vooruit denkt in de trends en technieken die nu in zijn.
Wil jij kapper of barbier worden en ga jij volgende maand beginnen met de opleiding?
Wij zijn een jong team en hebben een stageplek voor jou.
Wij trainen jou om de beste versie kapper en/of barbier van jezelf te worden.
Bij ons mag je gelijk mee werken en is het niet alleen schoonmaken en opruimen.
Je volgt ons leer systeem waardoor je sneller als kapper aan de slag kan.
Wij begeleiden je om uit te vinden welke tak in het kappers beroep bij jouw past.
Niet alleen de trends maar ook het milieu speelt bij ons een rol, werken met haarverven die gezonder zijn voor mens en milieu, ga je liever voor hoofdhuid problemen oplossen of werk je liever haar besparend. In de Barbiershop leer je milieu bewust scheren of baard modulatie, op allerlei verschillende scheer technieken. Daarnaast ook het moderne faden en authentiek de kam en schaar te gebruiken.

Kom gezellig even aan de Enkweg 45B 8162VZ in Epe en wij gaan het met jouw hebben over welke richting jij wil opgaan in het kappersvak, wij staan open voor jouw en willen deel uit nemen om jouw een goede vak ervaring te geven. Haal het beste uit jezelf!

GENTLEMENS BARBIERSHOP IS HIRING!

Druk je nooit je snor, scheer je niemand over één kam, ben je geknipt voor hard werken en kap je een leuk gesprek niet graag af?
Ben je opzoek naar uitdaging in je werk?
Wil je graag veel skills leren?
Je klanten in de zaak knippen en niet als thuis kapper werken?

 Solliciteer dan op onze vacature voor Leerling Barbier, wil jij HERENKAPPER- Barbier scheer master worden?
Wij bieden jouw:
 • Je werkt van 24 tot 32 uur per week tegen een marktconform salaris en meer of Zelfstandig onder begeleiding met een leuke omzet.

• Je wast, knipt op traditionele manier en weet hoe onze klant perfect gestyled uit de stoel stapt
• Je kunt scheren op traditionele wijze
• Je bent leergierig, anders moet je echt geen kapper worden
• Je houdt van aanpakken en niet klagen (tenzij het over het weer gaat)
• Je weet hoe je passende producten kunt adviseren en verkopen
• Je wil doorstromen naar Zelfstandig ondernemer in een nieuw te openen barbiershop.

Verder: Als je ervaring hebt is dat erg fijn, maar je kunt ook in ons leer traject instromen, door werken en leren. Wij kneden je graag tot volleerd barbier met een interne opleiding, ook zonder  basiskennis. Met een sociaal hart en aanleg voor het creëren van een warm welkom, zijn wij minstens zo blij.
Als kapper heb je soms drukke, lange dagen en een hoge werkdruk, met gezelligheid en lol is Gentlemens barbiershop jouw place to be, wij zijn een barbershop die echt de tijd neemt voor zijn klanten. Skills leren: Met al je kennis over uiterlijke verzorging, baarden, snorren en meer adviseer je de klant producten die hij ook echt nodig heeft en stel je alles in het werk om de klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.

Heb je interesse? Stuur je CV en een motivatiebrief naar info@gentlemensbarbiershop.nl! Heb je vragen? Dan is bellen het snelst, via 0578621675 

Functieomschrijving Haarstylist kleur specialist, krullen kapper

Wil jij als hairstylist aan de slag bij dé natuurlijke “vegan”& krullenkapper van Epe en houd je ervan om klanten in de watten te leggen? Krijg jij energie van het werken in een salon met een eigen producten lijn, en werk jij graag met duurzame en diervriendelijke producten? Puur Kappers is gespecialiseerd in het knippen van krullen en is de vegan kapper van Epe . De salon hecht veel waarde aan duurzaamheid en maakt gebruik van de producten van Giomat  Beauty Concept. Wat is je uitdaging als hairstylist? In deze afwisselende functie ben je bezig met het wassen, knippen, verven, stijlen en krullen van verschillende type klanten.. Jij geeft eerlijk advies en met jouw persoonlijke aandacht zorg je ervoor dat hij of zij met een goed gevoel en een lach weer naar huis gaat. Ook houd jij de afspraken in het online reserveringssysteem bij en neem je de telefoon aan. Je vind het leuk het Puur kappersconcept te ontdekken en stelt je open voor veranderingen.

Functieomschrijving Haarstylist kleur specialist, krullen kapper Wil jij als hairstylist aan de slag bij dé natuurlijke “vegan”& krullenkapper van Epe en houd je ervan om klanten in de watten te leggen? Krijg jij energie van het werken in een salon met een eigen producten lijn, en werk jij graag met duurzame en diervriendelijke producten? Dan is deze vacature bij Puur Kappers écht iets voor jou! Puur Kappers is gespecialiseerd in het knippen van krullen en is de vegan kapper van Epe . De salon hecht veel waarde aan duurzaamheid en maakt gebruik van de producten van Giomat Beauty Concept. Deze zijn recyclebaar, afbreekbaar en vegan. Wat is je uitdaging als hairstylist? In deze afwisselende functie ben je bezig met het wassen, knippen, verven, stijlen en krullen van verschillende type klanten. Tijdens de behandeling staat de klant centraal. Jij geeft eerlijk advies en met jouw persoonlijke aandacht zorg je ervoor dat hij of zij met een goed gevoel en een lach weer naar huis gaat. Daarnaast is Puur Kappers ook steeds meer zichtbaar op social media. Tussen afspraken door plaats jij een leuke voor- en na post van de klant die jij net helemaal in de watten hebt gelegd! Ook houd jij de afspraken in het online reserveringssysteem bij en neem je de telefoon aan. Je vind het leuk het Puur kappersconcept te ontdekken en stelt je open voor veranderingen. Wat heeft Puur Kappers jou zoal te bieden?

• Goed omzet…per of salaris van € 1.800 – € 2.220 (bruto per maand op basis van 38 uur) afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Goede pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen.
• Een uitdagende, klantgerichte en betekenisvolle rol van 24-32 uur met doorgroeimogelijkheden tot eigensalon …..
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden door middel van training & opleiding, bijvoorbeeld een kleur- of krultraining.
• Werken in een enthousiast, positief én hecht team. In de salon heerst een open cultuur waarin collega’s naar elkaars ideeën luisteren en elkaar waarderen.
 • Leuke teamactiviteiten zoals een bedrijfsuitje of een gezellig etentje.
Wie ben jij? Jij bent spontaan, sociaal vaardig en weet van aanpakken.
Daarnaast heb je oprechte interesse in de klant en voel je aan wat hij of zij wenst.
Maar ook ga je graag het gesprek aan en weet jij hoe je klanten in de watten kunt leggen.
 Daarnaast:
• heb je mbo werk- en denkniveau;
• een afgeronde (verkorte) kappersopleiding;
• minimaal 1 jaar werkervaring in de kappersbranche;
• sta je open voor ontwikkeling of wil jij je specialiseren binnen het kappersvak;
• affiniteit met duurzame producten.

Waar ga je werken?

 

Puur Kappers is een kapper in het hartje van Epe waar jij je direct welkom zult voelen. In de Salon kunnen zowel heren, dames als kinderen terecht bij één van hun professionele kappers.
Je komt er niet alleen voor een kleur- of knipbeurt, maar voor een totale kappersbeleving! Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Puur kappers word je in de watten gelegd: Genieten van de lekkerste koffie uit Epe, een ontspannend muziekje, een gezellig praatje en tijdens de behandeling een heerlijke hoofdmassage.

Puur Kappers is haarverwennerij Pur Sang!
Interesse?
Wij leren je graag kennen! Solliciteer direct met jouw cv en korte motivatie via het sollicitatiemail (info@puur-hhv.nl of WhatsApp 0642417901, Beter kom je aan in de zaak van Puur Kappers
Leer onze Giomat producten kennen.
Heb je nog vragen over de vacature of organisatie? Stel ze gerust aan Carla via 0642417901 of 0578621675 Info@puur-hhv.nl.

Solliciteren?

Neem contact met ons op!