Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens

Krullen knippen: dat is een kunst!

Herken je dit probleem? Je hebt allerlei producten geprobeerd van verschillende merken, maar niks werkt! Je krullen zijn pluizig en eigenlijk weet je niet zo goed wat je er aan kan doen..? Puur Kappers heeft zich gespecialiseerd in het knippen van verschillende types krullend haar. Daarnaast maken wij een shampoo en conditioner afgestemd op jouw eigen krullen. De methode is niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Raadpleeg daarvoor Barbier Casper Wijngaards.

Kom je bij ons beginnen met de CG Methode

Als je begint aan de CG methode, betekent dit dat je alleen nog maar producten gaat gebruiken die CG-proof zijn (dus producten zonder de slechte ingrediënten).
Voordat je met de CG methode begint, is het van belang dat je jouw haareigenschappen gaat achterhalen. Waarom? Krullen zijn er in verschillende soorten en maten.
Dus voor de ene ‘curly girl’ werkt een bepaald product wel en voor de ander niet.
Jouw haareigenschappen zijn dus ontzettend belangrijk om mooie krullen te krijgen. Ons huismerk Mr. & MRS. Rebels heeft verschillende krul producten voor vette hoofdhuid en droge punten. Maar ook als jij droge haren hebt is is er een speciale krullen creme. De krulproducten beschermen, doen het ook goed in de zon. De krul producten zijn van natuurlijke ingredienten gemaakt, zijn uniek en anders , hebben een hoge verzorgingsgraad.

Wat is de CG Methode?

Er is een speciale methode ontwikkeld voor mensen met krullend haar, de ‘CG Methode'(afkorting voor Curly Girl Method). De kern van deze methode is om de ‘slechte’ ingrediënten te vermijden zoals siliconen,sulfaten,minerale oliën,wax en uitdrogende alcohol.  Deze slechte ingrediënten zitten dus voornamelijk in de producten van veel kappers en standaard drogisterijen. Daarnaast, horen er bij deze methode ook bepaalde manieren om je haren te wassen ,drogen en te stylen.

Normaal gesproken let de kapper vooral op de gespleten punten die eraf moeten en met van krullend haar is het vaak de valling van het haar waar je oplet, een specialistische methode waar je niet alleen let op knippen maar ook juist op de verzorging. Wij zorgen er voor dat jij het juiste krul verzorgingsadvies krijgt, bij krulhaar is 80% verzorging en 20% knipwerk belangrijk. Natuurlijk moet het haar goed geknipt worden, Het is belangrijk dat de krul in de juiste golf geknipt word , dan blijft het haar beter in model en scheelt je dat uren voor de spiegel.

Je eigen persoonlijke haarverzorging!

Haarverzorgingsproducten op maat gemaakt

Doe bij ons een haaranalyse en laat je eigen haarverzorgingsproducten maken .
Wij hebben een basis shampoo en conditioner waar heerlijke verzorgende elixers aan worden toegevoegd waardoor jouw haar de juiste voeding krijgt. Heb je dofhaar dan hebben we een shine elixer om bij de shampoo te voegen
of kies voor een van onze elixers
Nutrition, extra voeding met mineralen ferment
Smooth, om het haar soepel en flexibel te maken
Curl,verstevigd en maakt de krullen veerkrachtiger en sterker
Volume, geeft meer volume aan het haar
Shine, Meer glans in het haar

Professioneel advies bij Puur Kappers

Afspraak maken bij een van onze gespecialiseerde krulspecialist
Vraag naar Jennifer van der Kolk of Carla Hatzmann, voor de mannen onze Barbier Casper Wijngraards

Bel: 0578 621675
Maak direct online een kappersafspraak bij PUUR Kapper!
Of kom gezellig langs bij ons in de salon.

Direct een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

CONTACT

KEURMERKEN