Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens

Allergie haarkleuring in Epe

Bij Puur Huid, Haar en Voeding kun je terecht voor een professionele behandeling allergie haarkleuring in Epe en omgeving. Met onze jarenlange ervaring in de haar-, huid- en hoofdhuidproblemen, kunnen wij je vakkundig werk en een mooi eindresultaat garanderen. Wil jij weten of je een allergie haarkleuring of een kapsalon allergie hebt? Neem dan direct contact met ons op voor advies!

Werkwijze

Met onze expertise en meer dan dertig jaar ervaring in het vak, hebben we al veel mensen met allergieën succesvol geholpen in onze kapsalon. Bij onze kapperspraktijk hanteren wij de volgende hygiënische werkwijze bij een haarallergie en hoofdhuidproblemen:

  • Steriliseren alle kammen en scharen na elk gebruik
  • Werken met speciale producten voor mensen met allergieën
  • Werken zo hygiënisch dat behandeling van het haar meestal gewoon mogelijk is
  • Allergie test is mogelijk

Cos / Medische behandeling

Je kunt bij ons terecht voor van alles op het gebied van huid-, haar- en hoofdhuidproblemen. De behandelingen doen we met een behandelapparaat genoemd de Hair Skin Basic. Dit unieke apparaat wordt gebruikt bij hoofdhuidaandoeningen, gezichtsbehandelingen en behandelingen voor extreem beschadigt haar of haaruitval. Bij Puur kappers wordt er een behandelplan uitgewerkt passend op je haar-, huid- en/of hoofdhuidtype. Daarnaast kun je ook  geholpen worden door een Dermaconsulent, een gespecialiseerde Trigologist, de hoofdhuid wordt eerst onderzocht met een scoop en wordt er gekeken naar de kwaliteit van de  haarwortel er wordt vervolgens een haargroeistimulatie gedaan D.M.V. een PRP handeling. we hebben een laborant in huis die bloed afneemt en de behandelingen worden uitgevoerd in een GGD goed gekeurde ruimte. Kosten van een PRP zijn € 250,00 per keer (er wordt per keer gekeken wanner de volgende behandeling moet plaats vinden, voor Vaste klanten  is er een speciaal taref van € 250,00 voor
€  186,95

Daarnaast kun je een professionele laser cap aanschaffen ,je kunt de lasercap huren of kopen vraag naar de vaste speciale klanten voordeel

Allergietest

Je kunt bij onze praktijk terecht voor een allergietest. Hiermee kun je erachter komen of je allergisch bent voor chemische kleurstoffen, ppd, ptd of chemie in permanent vloeistof. Onze allergietest duurt ongeveer 15 minuten en na die tijd wordt de huid schoongemaakt en gezuiverd zodat de schade aan de huid beperkt blijft.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak en/of het stellen van je vragen. Bel naar 0578 621675 of vul het contactformulier in op deze website.

Direct een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

CONTACT

KEURMERKEN