Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens

De kunst van krullen laten knippen

Heeft u krullend haar? Merkt u dat de krullen niet altijd in het model vallen dat u wenst? Het knippen van krullen is een specialisme. PUUR kappers heeft zich gespecialiseerd in het knippen van verschillende types krullend haar. Dus wilt u uw krullen laten knippen in Epe of omgeving Epe bent u bij PUUR kappers aan het juiste adres.

Gegarandeerd veerkrachtige krullen

De kapsters van PUUR kappers hebben hun kennis verrijkt met speciale technieken voor het knippen van krullen. Voor niet-krullend haar let de kapper vooral op de punten die eraf moeten. Dit is niet hetgeen waar onze kapsters op letten wanneer u uw krullen laat knippen. Het is hierbij belangrijk om te letten op de valling van het haar. Als er een krul verkeerd wordt geknipt, resulteert dit in een krul die niet goed in je haar ziet en het haar niet in model kan vallen.

Bovendien speelt voor het grootste gedeelte de verzorging een belangrijke rol. Dit is zelfs groter dan het knipwerk, omdat krullend haar extra voeding nodig heeft. De kapper die uw krullen knipt geeft u advies in de verzorging voor uw type krul en haar. De verzorging verhoogt het krulbehoud en de levensduur van het krullend haar. Zo zitten uw perfect geknipte krullen in het model dat u wenst.

Onze krullen methode wat houdt dit in?

Niet alleen kunt u uw krullen laten knippen bij PUUR kappers, ook bieden zij krullen verzorgingsadvies aan. leer, hoe u altijd een geweldige bos krullend haar heeft. Zo draagt u altijd een veerkrachtige coupe.

Bent u een vroege vogel en zoekt u een kapper die weet hoe zij uw krullen in model brengt? Boek uw afspraak extra vroeg bij de kapster uit Epe en uw krullen worden geknipt en verzorgd naar de behoeftes van uw haar. Neem gerust contact met hen op, zij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0578 621675  of wattsapp 0642417901 en middels het online contactformulier dat u vindt op deze website. Zij helpen u graag verder. of via ons nieuwe afspraken systeem.

Krullen Knippen Prijzen

Direct een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

CONTACT

KEURMERKEN