Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens

Dé barbershop voor mannen

Wilt u graag uw baard authentiek laten scheren in een echte barbiershop? In Epe bent u aan het juiste adres bij PUUR kappers. Zij  zijn gediplomeerd en hebben een ingerichte barbershop in Epe. Afspraak maken 

Vakmanschap, kwaliteit en identiteit

Iedereen heeft bij PUUR barbier kappers een barbier diploma en kent de technieken van het knippen en scheren van tijdloze en moderne mannenkapsels. Ook de authentieke scheertechniek van baarden is bij hen bekend. Elke baard is anders en heeft zijn eigen groeicurve. Bovendien past bij ieder gezicht een eigen unieke baard.

Ook leren zij, als professioneel barber, u om de baard te onderhouden en de juiste producten te gebruiken. Het laten wassen, knippen en scheren van uw baard met onze verzorging resulteert in een frisse en gezonde huid. Een prachtige combinatie tussen een mooi kapsel en een verzorgde baard. Het is zonde om dit thuis te laten verwaarlozen. Daarom geven wij u advies om uw baard optimaal te stijlen om er voor langere tijd van te genieten.

Wet towel scheer treatment

De verzorgende scheerbehandeling met een hete handdoek geeft u een echte scheer beleving. Het is een ritueel dat weer helemaal terug is. Voor dat wij het openscheermes op uw gezicht zetten, krijgt u een warme natte handdoek over uw gezicht. Dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Ook zorgt het ervoor dat uw huid zachter is en de poriën open komen te staan. Daarna wordt uw huid geschoren en wordt er een verzorgende aftershave balsem op uw huid aangebracht. Waarom een openscheermes? Het scheert gladder en fijnzinniger.

Wilt u de ‘hot towel shave’ ervaren? Boek uw kappersafspraak bij de barbershop in Epe. Benieuwd naar de andere mogelijkheden die zij u te bieden hebben? Neem gerust contact met hen op, zij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0578 621675 en middels het online contactformulier  of via ons  online afspraken systeem dat u vindt op deze website. Zij helpen u graag verder.

Baardverzorging voor thuis

In de Gentlemensbarbiershop wordt er gewerkt met kwalitatieve Italiaanse barber producten, met de natuurlijke scheer, baard en haar ingredienten werken wij ook mee aan de natuur.
Thuis zelf uw huid goed voor of nabehandelen? Dat kan met de gentlemen’s Barber scheergel of cleansinggel speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid! Bestel hier

Direct een afspraak maken?

Neem contact met ons op!