Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens

Modieuze kleuren door Puur Kappers

Go Back to Nature!

Een biologische haarkleuring in Epe

Wilt u uw haren laten verven? Krijgt u doorgaans last van een allergische reactie op de verf? PUUR kappers biedt haarkleuringsbehandelingen aan met natuurlijke producten. Dit is beter voor de hoofdhuid en de haren. Van blond tot donker, van rood tot paars en natuurlijk de modieuze grijs tinten. Alle kleuren zijn mogelijk met een biologische haarkleuring in Epe.

Vrij van Ammonia, ptd en ppd

Het laten verven van uw haren is een behandeling welke doorgaans slecht is voor de hoofdhuid en de haren. Door het gebruik van natuurlijke producten met biologische ingrediënten en minder chemische stoffen, zijn zij vriendelijker voor het haar. Dit merkt u meteen. Het haar oogt beter en voel ook gezonder aan. Met deze werkwijze heeft PUUR kappers biologische haarkleuring gecreëerd. Het haar wordt geverfd in een prachtige kleur, zonder uw haar te beschadigen.

De natuurlijke producten zijn een uitkomst voor een haarkleuring, omdat het haar ook beter reageert op deze producten. Bovendien heeft de natuurlijke haarkleuring in combinatie met het verzorgingssysteem diverse voordelen, zoals:

  • Herstelt beschadigt haar sneller
  • Geeft souplesse en glans
  • Een gezonde en stralende uitstraling
  • Behoudt vocht en mineralen in elke haarstreng
    Ga jij ook Back to Nature? Choose Giomat NL!

All-inclusive abonnement

Heeft u uw kappersafspraak gepland? Nu alles duurder wordt hebben wij een all-inclusief abonnement ontwikkeld. Altijd goedkoop naar de kapper voor 100% kwaliteit en verzorging vraag naar de voorwaarden in onze salon.
Allergie Test
Bent u bang dat u toch een allergische reactie gaat krijgen? Bij ons kunt u voor de behandeling altijd kiezen voor een allergie test. Zo heeft u vooraf 100% zekerheid.(alleen op afspraak)

PUUR kappers is geen standaard kapsalon.
Zij houden rekening met mens en natuur.

Daarom heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een All-inclusive kleur abonnement.
 Hiermee gaat u voor € 47,95 eenvoudig naar de kleurkapper.

– 2cm uitgroei : €47,95

– + 1cm = + €10 

– + 2cm = + €20

– punten kleuren 24,95 extra

Wilt u uw harenkleuren met natuurlijke producten? Boek uw kappersafspraak in Epe.
Benieuwd naar de mogelijkheden die PUUR kappers u heeft te bieden?
Neem gerust contact met hen op, zij zijn telefonisch bereikbaar op het whatsapp nummer 0681559592 vast nummer  0578 621675 en middels het online contactformulier dat u vindt op deze website. Zij helpen u graag verder. 

Direct een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

CONTACT

KEURMERKEN