Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens

De Permanent en krullenspecialist

Carla Hatzmann en Casper Wijngaards

Carla Hatzmann en Casper Wijngaards zijn opgeleid tot permanent en gespecialiseerd krullenkapper voor dames en heren. Krullen zijn vaak een “Haar” probleem, maar door de speciale techniek die Carla heeft geleerd komt daar verbetering in. Enthousiast vertelt ze wat het beste is om je krullen zo mooi mogelijk tevoorschijn te laten komen, dit doet ze terwijl ze met jou de krullen bekijkt en het kapsel bespreekt.


Permanenten door de krullen specialist
Heb je geen krul maar zou je graag krul willen hebben vraag dan advies bij de krullen specialist. Wij zijn opgeleid om een zo natuurlijk krul te maken wat vaak niet van echt te onderscheiden is . Haarkleuren en permanent kunnen vaak goed samen behalve als je te hoog blond bent en daarnaast ook nog een een keratine behandeling bent ondergaan  of als je eerst je haar gerelaxed hebt , dan is het beter een half jaar om te wachten en goede verzorgende producten te gebruiken wat het haar weer sterk en gezond maakt. Bestel hier

Ook voor heren permanent is deze tijd niet meer weg te denken. Wat voor soort krul wil je in je haar hebben? Van de fijne afro krullen, tot en met de grove slagen beachy wave wij kunnen het voor je maken. Eerst wordt er door Casper of Carla gekeken naar wat mogelijk is. Kom gezellig eens aan voor een gratis intake en kijk wat er bij jou past.

De salon

Er is een speciale krullen knip stoel aangeschaft ,want krullen knip je niet zoals je andere haar types knipt. Ervaar Carla  en Casperskrul knip methode. Puur Kappers  en gentlemens Barbiershop is gevestigd in Epe aan Enkweg 45.

Er wordt gewerkt met N – CG natuurlijke producten met en zonder proteïne . Ervaar uniek en anders. De producten worden op elk haartype aangepast er is dus geen standaard krullen productenlijn bij Puur Kappers. De producten waar zij mee werkt zijn niet alleen goed voor mens en milieu het is natuurlijk ook veel beter voor je haar en hoofdhuid.

Carla en Casper vertellen

“Daarnaast kun je bij mij, jouw prachtige haar laten knippen. Ik ben gespecialiseerd in alle krulsoorten en verschillende structuren haar. We gaan samen op weg naar jouw perfecte coupe. Stijl haar en krullend haar zijn namelijk twee hele verschillende haartypes. Bij veel kappers word je op de zelfde manier geknipt als de dames en heren met stijl haar,” vertelt Casper Wijngaards “dat is een beetje zonde… Want zo komt je haarkwaliteit eigenlijk nooit goed tot zijn recht.”

“Om een voorbeeld te geven: bij krullen heeft het wassen, verzorgen en drogen een totaal andere aanpak nodig. Daarom geeft het meer voordeel als je naar een krullenkapper gaat! Ik zou zeggen kom en ervaar het krulproces. Ben je net begonnen of wil je nog beginnen met de “cg-methode” maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Kom gezellig aan, dan geven we je zoveel mogelijk tips en tricks mee zodat je thuis zonder moeite lekker aan de slag kan. Tot gauw, groet Carla

Krullen wassen, verzorgen, Dames knippen en drogen €47,95

Heren € 35,00 Kort Tot Half Lang haar

Abonnementsprijs 4x per jaar = €191,80 (per keer € 47,95)

Enkweg 45b, 8162 VZ Epe - 0578-621675 - info@puur-hhv.nl

Direct een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

CONTACT

KEURMERKEN