Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens

Ons Team

Carla Hatzmann

Dermatherapeut/Voedingsdeskundige/
Kapster/haartransplantatie voor en nazorg adviseuse

Bij Puur Kappers staat de gezondheid van het haar en de hoofdhuid voorop. Carla Hatzmann is gespecialiseerd in haar en hoofdhuid problemen. Ze heeft naast het kappers diploma (Heren en Dames)ook een natuurvoedingsdiploma. Heb je hoofdhuid en haar problemen? Carla heeft ook een Therapeut “Dermaconsulent” diploma. Een dermaconsulent kan helpen bij het verzorgen en het behandelen van haar en hoofdhuid aandoeningen. Ook kan ze voedingsadviezen geven bij bijv. eczeem klachten. Carla heeft als dermaconsulent ook een supplementen advies diploma. Naast medische en natuurlijk interesse heeft Carla ook een barbershop, Haarwerk en een scalp pigmentatie diploma. Scalp pigmenteren,Alopecia Haargroei stimulatie, allergie begeleiding, voeding en leefstijl adviezen op het gebied van huid en haar aandoeningen zit ook in haar bestand maar ook Haaranalyse, een meting waar je vitamine, minerale kunt meten, je ontvangt een supplementen advies, ook is het mogelijk om een voor en nazorg bij haartransplantatie te doen. Transgender begeleiding behoort ook nog tot de mogelijkheden. Je bent van harte welkom bij Carla voor een vrijblijvend advies. De koffie of thee zal voor u klaar staan!  

Jennifer van der Kolk

Kapster, haarkleur specialist, hairextensionspecialist, wax specialist

Mijn Naam is Jennifer van der kolk en ik ben kapster bij Puur Huid Haar en Voeding Ik werk al een aantal jaar als een allround kapster bij Puur Kappers met veel plezier. Mijn passie en specialisatie ligt bij het haarkleuren met natuurlijke biologische haarkleuring, mode tinten, en ik ga graag de uitdaging aan met color correcties. die niet schadelijk is voor de hoofdhuid en het haar. Ik, werk dan ook graag met de Biologische haarkleuringen van Organics en de Fashion kleuren van Mydentity (@Guy_tang). Zo beheers ik verschillende en de nieuwste kleur technieken, Blond tinten/toners, donkere, felle kleuren en mixtinten etc. Op knip gebied volg ik een paar keer per jaar een extra cursus, om de nieuwste haar modelijn aan te kunnen bieden voor de dames en heren. Ik vind het ook erg leuk om totaal iets andere coupe te knippen , daarbij gebruik ik de style-analyse, hiermee gaan we samen ontdekken wat het beste bij uw gezicht past. Een totale make-over vind ik fantastisch om te doen. Met feestjes kan ik voor u verschillende opsteekkapsels en vlecht variaties verzorgen. Voor haarverlenging, hairextensions en haarverbetering kan u ook bij mij terecht. Zo kan u met een prachtige volle bos de deur uitgaan. Want je haar is natuurlijk een sierraad. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Kom gezellig een keer langs of bel voor een afspraak.

Casper Wijngaards

Barbier

Mijn naam is Casper Wijngaards. Bij Puur Kappers heb ik sinds 2017 mijn opleiding kapper gedaan en in ditzelfde jaar ben ik ook begonnen aan de opleiding. Mijn passie ligt bij het herenvak, heren knippen en scheren en baard modeleren. Ik kan u voorzien van verschillende kapsels ,van pompadoer tot extreem korte kapsels met verschillende tondeuse technieken. Tribels en figuurtjes scheren vind ik ook echt leuk om te doen. Naast het knippen en scheren voer ik ook kleurbehandelingen voor mannen uit. U kunt terecht bij mij voor Natuurlijke kleuren, Blond kleuren of de zogenaamde Fashion colors, verder kunnen de heren ook een old school hot towel shave behandeling beleven bij mij. Ik behandel ook de gevoelige hoofdhuid waarbij ik de Hairbasic gebruik.

Direct een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

CONTACT

KEURMERKEN