Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens

Ons Team

Carla Hatzmann

Dermatherapeut/Voedingsdeskundige/
Kapster/haartransplantatie voor en nazorg adviseuse

Bij Puur Kappers staat de gezondheid van het haar en de hoofdhuid voorop. Carla Hatzmann is gespecialiseerd in haar en hoofdhuid problemen. Ze heeft naast het kappers diploma (Heren en Dames)ook een natuurvoedingsdiploma. Heb je hoofdhuid en haar problemen? Carla heeft ook een Therapeut “Dermaconsulent” diploma met ” Medische Basis en EHBO”. Een dermaconsulent kan helpen bij het verzorgen en het behandelen van haar en hoofdhuid aandoeningen. Ook kan ze voedingsadviezen geven bij bijv. eczeem klachten. Carla heeft als dermaconsulent ook een supplementen advies diploma. Naast medische en natuurlijk interesse heeft Carla ook een barbershop, Haarwerk en een scalp pigmentatie diploma. Scalp pigmenteren, Alopecia Haargroei stimulatie (PRP), allergie begeleiding, voeding en leefstijl adviezen op het gebied van huid en haar aandoeningen zit ook in haar bestand maar ook Haaranalyse, een meting waar je vitamine, minerale kunt meten, je ontvangt een supplementen advies, ook is het mogelijk om een voor en nazorg bij haartransplantatie te doen. Transgender begeleiding behoort ook nog tot de mogelijkheden. Je bent van harte welkom bij Carla voor een vrijblijvend advies. De koffie of thee zal voor u klaar staan! 

Luna Razmi /Carla Hatzmann

Kapster, haarkleur specialist, krullenspecialist

Mijn Naam is Luna Razmi en ik ben kleur specialist bij Puur Kappers. Ik werk al een aantal jaar als kleurspecialist  bij Puur Kappers met veel plezier. Mijn passie en specialisatie ligt bij het haarkleuren met natuurlijke biologische haarkleuring, mode tinten, en ik ga graag de uitdaging aan met color correcties. die niet schadelijk is voor de hoofdhuid en het haar. Ik, werk dan ook graag met de Biologische haarkleuringen van Giomat , Organics en de Fashion kleuren . Zo beheers ik verschillende en de nieuwste kleur technieken, Blond tinten/toners, donkere, felle kleuren en mixtinten etc. Mijn Naam is Carla Hatzmann en ik ben krullen specialist. Op krulgebied volg ik een paar keer per jaar een extra cursus, om de nieuwste haar modelijn aan te kunnen bieden voor de dames en heren. Deze trend veranderd snel. Ik vind het ook erg leuk om totaal iets andere coupe te knippen , daarbij gebruik ik de style-analyse, hiermee gaan we samen ontdekken wat het beste bij uw gezicht past. Een totale make-over vind ik fantastisch om te doen. Met feestjes kan ik voor u verschillende opsteekkapsels en vlecht variaties verzorgen. Voor haarverbetering kunt u ook bij mij terecht. We leren eenvoudige technieken aan zodat u met een prachtige volle bos de deur uitgaat. Want je haar is natuurlijk een sieraad. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Kom gezellig een keer langs of bel voor een afspraak.

Casper Wijngaards

Barbier

Mijn naam is Casper Wijngaards. Gentlemens barbiershop, onderdeel van Puur Kappers heb ik sinds 2017 Mijn eigen onderneming, dit kan ik iedereen aanraden, (een goede begeleiding) Daarnaast heb ik verschillende Barbier technieken aangeleerd, ben ik ook begonnen aan een medische basis opleiding om haar problemen te kunnen onderscheiden. Mijn passie ligt bij het herenvak. Het authentieke knippen en scheren. Daarnaast ook het standaard werk, heren knippen en scheren en baard modeleren. Ik kan u voorzien van verschillende kapsels ,van pompadoer tot extreem korte kapsels met verschillende kam, schaar en tondeuse technieken. Tribels en figuurtjes scheren vind ik ook echt leuk om te doen. Naast het knippen en scheren voer ik ook kleurbehandelingen voor mannen uit. U kunt terecht bij mij voor  Natuurlijke permanent behandelingen,  verder kunnen de heren ook een old school hot towel shave behandeling beleven ervaren. Ik behandel ook de gevoelige hoofdhuid waarbij ik de Hairbasic gebruik voor ontstekingen en  Haargroeistimulatie, ik ben nu in opleiding voor PRP haargroei behandelingen.

Kom gerust een aan voor een van onze uniek haarbelevingen.

Direct een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

CONTACT

KEURMERKEN