Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens

Hair extensions laten zetten bij PUUR kappers in Epe

Wilt u meer volume in uw haar creëren middels haar extensies? PUUR kappers biedt u de mogelijkheid om extensions te laten zetten in Epe. Zo geniet u van een volle boos haar, welke het model en lengte heeft die u wenst.

Specialisten in haarverlening

Het aanbrengen van hair extensions vergt een speciale techniek. Het gaat niet alleen om het plaatsen van de haar extensies, ook het verwijderen vergt kennis en vakmanschap. Voor een mooie lange bos haar is een haarverlenging ideaal voor u. Ook als u uw eigen lengte wilt behouden, maar meer volume wenst zijn haar extensies een prachtige uitkomst.

De hair extensions die PUUR kappers zet is gemaakt van 100% echt haar en onderscheid u niet van uw eigen haar. De haar extensies worden geplaatst, voordat het haar in model wordt gebracht. Bovendien maken de natuurlijke haar extensies het mogelijk om het haar te knippen, verven, wassen en stijlen, zoals u normaal met uw eigen haar doet. Ook ontvangt u naderhand advies om uw hair extensions te verzorgen. Zo beleeft u optimaal plezier van uw haarverbetering.

All-in abonnement bij PUUR kappers

Kwaliteit, vakmanschap en de mogelijkheid om u te voorzien op alle verzorgende vlakken laat zien dat PUUR kappers geen standaard kapsalon is. Bovendien werken wij met natuurlijke producten en houden zij houden rekening met mens en natuur. Daarom heeft de kapsalon in Epe een all-inclusive abonnement in de aanbieding. Hiermee gaat u voor € 9,95 eenvoudig naar de kapper. Wilt u uw haar verlengen? Boek uw kappersafspraak bij PUUR kappers in Epe. Benieuwd naar de andere mogelijkheden die zij u te bieden hebben? Neem gerust contact met hen op, zij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0578 621675 en middels het online contactformulier dat u vindt op deze website. Zij helpen u graag verder.

Direct een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

CONTACT

KEURMERKEN